INICI
CÈDULA D'HABITABILITAT
PREUS
NORMATIVA

AVÍS LEGAL

L’accés a aquest site té caràcter lliure i gratuït i la seva visualització no requereix prèvia subscripció o registre. JMC Arquitectes podrà modificar de manera unilateral, en qualsevol moment que estimi oportú, la configuració del present lloc web.

En tot moment, l’usuari ha de realitzar un ús lícit dels serveis del present lloc web d’acord amb la legalitat vigent, respectant els drets de propietat intel·lectual de JMC Arquitectes. Tots el drets sobre el contingut d’aquest lloc web pertanyen a JMC Arquitectes i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de la propietat intel·lectual i industrial. Així mateix, el contingut representa una opinió dels professionals que formen part de JMC Arquitectes i les accions que es recomanen són responsabilitat de qui les exercita.

JMC Arquitectes respectarà, en tot moment, tant el disposat en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, com el previst en la resta de normativa vigent en lo referent a la protecció de dades de caràcter persona. D’aquesta manera, s’aplicaran les mesures de confidencialitat i de caràcter organitzatiu i tècnic que siguin necessàries per a protegir els fitxers que continguin dades facilitades pels usuaris a través d’aquest lloc web.

L’usuari podrà, en tot moment, exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un correu electrònic a info@cedula-habitabilitat.cat o trucant al 655 11 22 23.

En aquest lloc web existeixen enllaços que permeten accedir a altres pàgines. Aquestes pàgines ja disposaràn de les seves pròpies polítiques de protecció de dades.

Des de

50€ I.V.A. no inclòs

PREGUNTES FREQÜENTS
CONTACTE